7 tips gir enda bedre Norsk Turmat

Etter en kort stund på markedet, ser vi at Norsk Turmat har kommet ut i mange butikker og salget går bedre enn forventet.

Stort sett får vi bare gode tilbakemeldinger fra brukerne, og det ser ut som at folket liker de fjorten smakene svært godt. Allikevel har vi fått inn noen mindre klager og det er derfor vi nå ønsker å gi noen enkle tips for at din turmat skal smake bedre på tur.

De fleste av klagene har vært relatert til feil bruk av produktet. Disse har vi hjulpet og avklart. De som har angått smak, kan vi dessverre ikke hjelpe. Når vi har noen som elsker og andre som misliker en smak – får vi ikke gjort noe med den saken. Om du skal spise andre turmat merker enn Norsk Turmat, kan du nok lære mye av tipsene, men siden vår mat fokuserer mer på smaken og kanskje litt mindre på “fast food” tilberedelsen – så vil noe kun gjelde for vår Norsk Turmat. 

For å utdype dette, kan vi sammenligne vår turmat med 10-15 minutters ris og pasta du får kjøpt i butikken. Hvor de andre stort sett bruker 5 minutters ris eller pasta, vil vår mat bruke lenger tid på å bli ferdig. Om du “holder på å dø av sult” kan vår mat også spises etter 5 minutter – men da vil endel av maten ikke være helt klar. For de fleste som liker god mat, vil det vært best å vente på den gode smaken som våre franske gourmet kokker har tilberedt!

Tips:

1: Kokende varmt vann gir best resultat. Har du vann fra for eksempel en termos, så må du huske at det kan ta litt lenger tid enn det som står på pakken før maten er klar. Følg nivåstrekene på innsiden av pakken. Husk at det er etter at du har rørt rundt at nivået stemmer! Dette er hvor de aller fleste gjør feil!

2: Rør ordentlig godt rundt i posen og sørg for at du får med maten som ligger i hjørnene i bunnen av posen. 

3: Når posen har stått ca. halvparten av tiden, vil det lønne seg og åpne opp og se at alt ser bra ut og kanskje røre om enda en gang. Slik er du sikker på at all maten blir ferdig samtidig og til fastsatt tid.

4: Har du en pose med “flytende” innhold, kan du også rulle toppen på posen noen runder, holde godt og riste posen. Slik får du eksempelvis dessertene til å bli ordentlig godt blandet.

5: Når maten er ferdig og klar til bruk, kan du godt helle den over på en tallerken for å spise den. Ingen har sagt at turmat MÅ spises i posen!

6: Husk at Norsk Turmat har litt mindre kjøttbiter enn mange andre produsenter. Dette gjør at kjøttet kan ha høyere kvalitet og fortsatt bli spiseklart til rett tid. “Fluffy” og store skinkebiter vil kanskje se bedre ut og bli fortere ferdige – men de smaker oftest ikke like godt.

7: Norsk Turmat er verdt å vente på! Følg anvisningene på pakken – og du vil bli fornøyd! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *