Exel Ultra – 53g/m som begynner å markere seg!

Det er for tiden mange som glemmer at den mest populære staven fra Exel – ikke heter X-Curve, men Ultra. Staven er en av verdens aller letteste og er på øverste nivå!

For bare et døgn siden – ble det stavene til Iivo Niskanen løftet i været fra øverste pallplass i Finland. Finnen som har gått med Ultra staven noen sesonger nå – er svært fornøyd! De blå og orange stavnene som har en egenvekt på 53g/m – blir nok med til topps i flere renn og med andre løpere. 

Andre brukere som Ole Einar Bjørndalen, Darya Domracheva, Andrew Young, Mari Støen Gussiås, Morten Vannebo med flere – syntes stavene er helt topp. Det kanskje flest reagerer på er det ekstremt lave vekta, den fordelsaktive pendelen og at staven er kun 7mm på det tynneste. Trolig er dette verdens letteste masseproduserte skistav – og som ikke har rykte på seg for å tåle en støyt!

Flere av dem som i dag bruker kurvestaver til skøyting, bruker Ultra til klassisk. Hva som blir den endelige vinneren i denne klassen vil vi nok se ut i denne sesongen. 

Legg merke til stavene du ser på TV nå og i månedene fremover- det blir nok blåere skal du se!

Stavene koster 2999,- og leveres med Exelerator Basket 7mm og Fusion Strap. Staven er produsert i 100% karbon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *