Som første og eneste Skitrab løper hos oss, er det hyggelig å høre at Morten Vannebo er tilbake etter en tid med sykdom. Morten er sponset med Skitrab ski og Exel staver og vi ser frem til å samarbeide mer med den unge og lovende skiløperen fra Steinkjer.

Ski- og treningsmiljøet i Steinkjer er fantastisk, og man kommer ikke utenom denne byen om man vil satse på fremtidens skihelter! For vår del har den lille trønderbyen betydd ekstra mye. Først og fremst har vi vår Fagsjef; Terje Langli derifra. Smøresjef på Racing Teamet vårt; Per Hegdahl er derifra – og nå vår første teamkjører med Skitrab ski; Morten Vannebo.

Da vi spurte Morten om en kort oppdatering på hvordan den tunge tiden var og hvordan han ser for seg kommende sesong hadde han dette å si:

– Etter snaut 5 måneder med trening kjenner jeg at formen begynner å bli bedre og at jeg responderer bra på treningen. Ser frem mot sesongen 2014/2015 etter to sesonger tidligere med mye avbrekk i trening og konkurranser grunnet sykdom. Tidligere har jeg en 8. plass i Skandinavisk Cup som mitt beste resultatet, og målet er å etterhvert være tilbake på det nivået igjen, og deretter ta nye steg.

Jeg er nå en del at et offensivt og treningsvillig team med mange spnnende løpere, Team Synnfjell.

Denne sesongen har jeg også skiftet stav og skimerke for første gang på flere år, og det har blitt bra. Veldig godt fornøyd med stavene fra Exel og skiene fra SkiTrab.

Bor i Steinkjer og trener i de fantastiske omgivelsene og anleggene de har i denne byen. Jobber på Steinkjer VGS Idrettsfag-Langrenn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *