Nye smørevogner klare for sesongen

Med nye smørevogner og et ivrig Racing Service Team har vi valgt å satse for fullt for kommende sesong. Våre dyktige smørere skal sørge for at du kan få smurt skiene dine på renn eller lese om teamets daglige smøreoppdateringer på www.langrenn.com

Det er mye som skal ordnes når vi nå setter i gang et Racing Service Team. Alt innvendig i vognene er av høyeste kvalitet og er custom-utviklet av våre smøreeksperter. Med våre egne Vauhti smøreprodukter, Finite Tools rilleverktøy og andre spesialverktøy – har vi akkurat det som trengs for å levere topp kvalitet smøring for dem som ønsker god gli.

Samtidig vil vognene også til enhver tid fungere som et senter for Exel stavservice under renn. Her vil det være mulig å få reparert staver og teste ut de populære X-Curve stavene som Ole Einar Bjørndalen bruker til daglig. For å fronte dette, lot vi like gjerne skiskytterkongen selv få pryde en langside på hver vogn.

Per Hegdahl fra Steinkjer skal lede vårt smøreteam sammen med Tor Erik Svendby (Toro) og Rune Jørandli. Sammen skal de være ute i felt fra sesongstart til sesongslutt. Vi som jobber i NQ Sport har kjent disse gutta lenge og vi gleder oss til å jobbe sammen med dem i vår nye Racing Service satsning.

Om du ønsker å få skiene dine preppet av våre eksperter er det bare å ta kontakt med oss på post@nqsport.no og gjøre en avtale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *