Vauhti Quick & Easy skismøring til folket!

Produktet mange har drømt om, har endelig kommet ut i butikkhyllene! Med Vauhtis Quick & Easy smøresystem, kan alle smøre skiene slike under alle forhold og få et godt resultat. (Denne artikkelen vil bli oppdatert med bilder og litt mer informasjon)

Mange har slitt med å finne enkle produkter som gjør jobben under alle forhold – uten at du må ha med en hel koffert med utstyr til mange tusen kroner! Et par ganger med feilsmøring og tunge eller bakglatte ski, gjør sitt for å distansere mange fra det å smøre skiene sine selv, og smørefrie ski blir ofte en grei, men ikke en ønsket løsning.

Vauhti Quick & Easy har gjort det enkelt

 

Med noen få produkter til feste og glide har det blitt enkelt og oversiktlig å bruke den flytende smøringen fra Vauhti. Alt smøres på fra flaske med pute, og det er i utgangspunktet kun temperatur som avgjør hvilken flaske du skal velge. I tillegg til to smøremetodene, kommer det noen få tilleggsprodukter. Her får du base og rens som kompletterer hele settet. Du bør ha sandpapir i finhet 100 for å rubbe skiene til festevoks, og Vauhti pussefille for å tørke av og rense skiene etter bruk. Verre er det ikke!

Bilde mangler!

GSN1985231_25

Grip Wet FL +10.. -1 grader

Den raskeste og enkleste måten å få feste på under milde og våte forhold. Temperaturintervall fra +10…-1 grader.

GSN1985248_25

Grip Cold FL -2.. -20 grader

Den raske og enkle måten å få feste på under kalde og tørre forhold. Temperaturintervall fra -2… -20 grader.

1985224

Glide LF Polar -2.. -20 grader

Teflonbasert hurtigglider. Teflonet i produktet samt fluoret gir skiene en hard og slitesterk smussavstøtende hinne som yter høy glideevne. Quick & Easy LF Glide Cold fungerer i temperaturintervallet -2…-20 grader.

GSN1985279_25

Glide HF Mid +5.. -8 grader

Produsert av Vauhti HF glider ingredienser, noe som gir eksepsjonelle glidegenskaper under alt fra våte forhold ved plussgrader og ned til -8 grader. Et enkelt og raskt høy-flouorokarbonprodukt for alle skiløpere. Fungerer godt også som base under pulver. Quick & Easy Glide HF Mid fungerer i temperaturintervallet +5…-8 grader.

GSN1985217_25Glide LF Mid +5.. -6 grader

Teflonbasert hurtigglider. Teflonet i produktet samt fluoret gir skiene en hard og slitesterk smussavstøtende hinne som yter høy glideevne. Quick & Easy Glide LF Mid fungerer i temperaturintervallet +5…-6 grader.

DF Cold -1.. -20 grader

Quick & Easy DF Cold er et fluorprodukt med dobbel funksjon (DF). Glider og festevoks i en flaske! Temperaturintervall -1…-20 grader

Quick BaseGSN1985255_25

Teflonholdig grunnvoks for hurtigglid. Teflonen i produktet og høykvalitets hard fluorvoks gir skiene en solid smussavstøtende og slitesterk grunnflate under hurtigvoksen. Bruk teflon grunnvoks nå og da i løpet av sesongen for å få mest mulig ut av hurtiggliden og oppnå en god slitestyrke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *