Klubbavtale

NQ Sport ønsker å få et tettere samarbeid med klubbene rundt i vårt langstrakte land. For å gi noe tilbake til dem som legger ned hundrevis av timer som trenere, kaffekokere, sjåfører eller er aktive utøvere – vil vi gjerne tilby utøvere en direkte klubbrabatt i vår nettbutikk. Ved å logge dere inn på klubbens egen portal på vår side, vil dere ved å legge inn klubbens kode – kunne handle varer med klubbrabatt.

Vi har allerede kommet godt igang med flere spennende enkeltutøvere og har opprettet individuelle kontrakter hvor vi sponser helt eller delvis noen utvalgte produkter. Vi ønsker nå og ta samarbeidet med klubbene til et nytt nivå. Send oss informasjon på post@nqsport.no og fortell litt om klubben din, hvor mange dere er og hva dere holder på med. Vår Fagsjef Terje Langli eller en av de andre som følger opp sponsor og klubbavtaler – vil iløpet av kort tid ta kontakt med dere og se om vi kan få opprettet en avtale.

Det er viktig for oss at en klubbavtale ikke bare skal handle om pris. Vi ønsker tettere kommunikasjon, dele erfaringer og få konstruktiv tilbakemeldinger fra våre samarbeidspartnere. Kanskje kan vi være med på arrangementer eller kurs og gjøre noe i sammen som klubben og våre merkevarer kan ha igjen for på lang sikt.

Vi gleder oss til å komme ut i felt og treffe dere!

Vauhti Skate PSS Carbon er en typisk klubbski vi har handlet inn spesielt med tanke på gode klubbavtaler på kvalitetsprodukter.

Gi klubben din det den fortjener!