Boll sekker i bruk

Boll sekker og turutstyr

Boll har over 20 års erfaring innen design og produksjon av sekker og annet tur og fjellutstyr. Utstyret deres har vært med på utallige ekspedisjoner rundt om i verden og det nære samarbeidet med klatrere, syklister og friluftsmennesker, tillater dem å høre hva fagfolket ønsker og deretter utnytte den nyeste teknologien, innovative konstruksjoner og de beste tilgjengelige materialene for å bygge sine produkter slik vi ønsker dem.

Mannen bak Boll heter Ludek Pravda og er en erfaren fjellklatrer fra Tsjekkia. Han startet Boll i 1985 på et tidspunkt da tilgangen på kvalitetsutstyr for fjellturer og ekstrembruk ikke var tilgjengelig for vanlige mennesker i Tsjekkia. Med egne hender startet han opp en gammel symaskin og begynte å produsere det som i dag regnes for å være noe av det beste og mest avanserte tur og klatreutstyret på markedet i dag.

Masseproduksjon av Boll utstyret startet i 1996 i Tsjekkia, men ble raskt en så stor suksess at det måtte flyttes til Asia i 2000. I 2006 ble Boll et internasjonalt merke med leverandører flere steder i verden.

Boll er først og fremst kjent for sine tur- og barnesekker, men har etter hvert utmerket seg som produsent av vanlig utstyr til den reisende turist.

Vi i NQ Sport er svært stolte over å ha europeiske Boll med som en av våre merkevarer og gleder oss til å se disse sekkene blir prøvd ut i nordiske forhold av aktive og glade turmennesker.

Fakta om Boll

  • Boll ble grunnlagt i 1985 av Ludek Pravda
  • Lager sekker, soveposer og generelt turutstyr av høy kvalitet
  • Internasjonal merkevare fra 2006
  • NQ Sport begynte å forhandle Boll i 2013