Elpex Rulleski

Elpex rulleski produseres i Sverige og selges over store deler av verden. Med modellen Wasa 610 har den svenske rulleskiprodusenten laget verdens mest solgte rulleski siden 1987!

 

I de seneste årene har omsetningen økt kraftig grunnet økt etterspørsel fra flere land inklusiv moderlandet – Sverige. Siste store bragd her var at det Svenske landslaget har signert kontrakt hvor de skal gå utelukkende på Elpex rulleski fremover. 

Akkurat som oss i NQ Sport, er Elpex et lite men effektivt firma, som kan få ting til på kort tid etter behov. Dette har vi allerede hatt stor nytt av og spesielt har utviklingen av den nye Offroad rulleskien vært en suksess for oss og Elpex.

I årene fremover vil vi nok se at Elpex styrker sin posisjon i toppidrettsverden og med toppski både i Skate, Classic og Offroad – er dette bare en begynnelse på rulleskieventyret.

Elpex har patentert flere av sine egenskaper både i staver og i ski, og da hovedsakelig for å gi ski og staver en dempende effekt. Vi gleder oss til å se hva fremtiden har å bringe – for vi har stor tro på at Elpex vil styrke sin posisjon her til lands med oss på lager!