Exel ski- og vandrestaver

Exelstaver har lange tradisjoner og er kjent for å være en av verdens fremste produsenter av staver og ishockeykøller. I 2014 presenterte Exel den nye kurvestaven som det nå ser ut som kommer til å bli en ny revolusjon i skiverden. Med oss på laget har vi Ole Einar Bjørndalen.

Da NQ Sport signerte kontrakt med Exel, var vi ikke klare over hva slags effekt dette skulle ha på firmaet vår. Exel er ikke lenger bare en produsent av staver – men heller en innovativ sammarbeidspartner med revolusjonerende stavprodukter – både til ski, rulleski og vandring.

For oss var det vår største bragd da vi ordnet sponsoravtalen mellom Ole Einar Bjørndalen, Exel og oss. Med de nye stavene tror vi at Ole Einar vil vinne enda flere gull, og det finnes ingen mann i verden som passer bedre til å promotere en slik stav revolusjon enn ham.

De nye mennene bak Exel, bestemte seg for at de skulle lage en revolusjon da de valgte å starte opp Exel etter at merket hadde vært ute av produksjon i noen år. Som tenkt så gjort. Nå gleder vi oss til å gå inn i første skisesong og inn i fremtiden med det vi mener er – verdens beste staver!