Incrediwear bambusbekledning

Incrediwear lager sokker, braces, beskyttelse og støttebånd av bambuskull hvor de som bruker produktene vil oppleve at blodet flyter lettere, strekkskader lindres og helbredes fortere samt at kvaliteten på produktene er av en slik grad – at de blir favoritter i hverdagen – uten at du har vondt noen plass.

Slik forebygger du kroppen samtidig som du har det behagelig.

Grunnleggeren av Incrediwear heter Jackson Corley. Han har vært kiropraktor i over 20 år, og etter at han opplevde å ødelegge ryggen sin i en ulykke, endret han fokus. Jackson falt ned i en fjellsprekk, og ødela nedre del av ryggen. Som kiropraktor, var han klar over mulige komplikasjoner med en operasjon, og på tross av doktorers advarsler, begynte han å undersøke alternativ behandling.

I hans søken fant han fram til det som i dag er teknologien bak Incrediwear. Det er disse fiberne som utgjør forskjellen – og som er å finne gjennom hele produktrangen hans i dag. Han lagde seg en ryggstøtte og etter et år ble han frisk – langt raskere enn normalt. Nå var han igjen i stand til å løpe, sykle og spille fotball – selv om han hadde blitt fortalt at han kanskje aldri igjen skulle kunne gå. Med denne personlige historien, begynte han å utvikle sokker, braces, trekk med mer. Han innså at han med sine opplevelser nå kunne hjelpe andre å bli friske like raskt og lindrende som ham.

Misjon

Å fremheve kvaliteten med livet til alle mennensker ved å tilby dem produkter som kan gjøre dem friskere, gladere og gi dem muligheten til å gjøre hva de vil uten begrensninger.

Visjon

Vår visjon er å skape en banebrytende endring i bekledning og bli synonymt med komfort, avslapping og restitusjon.

Kort om Incrediwear

  • Grunnlegger – Jackson Corley
  • Støtteprodukter, bambussokker og støttebånd
  • Gir økt blodsirkulasjon og raskere restitusjon
  • Luktsvakt tøy med høy komfort
  • Slitesterkt kvalitetstøy
  • Brukes av arbeidere med tungt fysisk arbeid
  • Populært i flere idrettsgrener
  • Terje Haakonsen er en av Incrediwears frontfigurer